top of page

Her er din vandreinstruktør 
Anne Bowman

Anne er ”født” med vandrestøvlerne på. Hun elsker naturen, lyset, luften og dyrene.
 

Når man vandrer med Anne, får man altid historien bag de steder, vi kommer frem. Hun er en sand fortæller og hendes glæde og viden om naturen og historien er en fryd for dem, der vandrer med hende.
 

Anne har vandret i Tyskland, Italien og Frankrig, men hjertet banker for Bornholm, for som hun siger:  ”Her får du hele pakken med hvide sandstrande, storslåede klipper, sprækkedale, å løb, frodig skov og masser af historie”.
 

Anne er 47 år og bor på Sjælland med sin dejlige mand, Kim, og deres tre skønne, voksne drenge og et barnebarn. Hun er et livstykke med et smittende positivt sind, der får enhver omkring hende til at smile. Som vandreinstruktør føler man sig helt tryg ved Anne. Hun går op i sikkerhed og at du har det godt og får det bedste ud af turen.
 

Ud over hendes store passion for vandring, er Anne også en habil sejler. Sejler Med Kvinder havde Anne med ombord til Hydra for første gang i 2022. Lyset i hendes øjne var ikke til at tage fejl af: ”Der er ingen tvivl om, at magien findes på Hydra. Hold op hvor er her smukt”.
Og nu har Anne sagt ”ja” til at være instruktør og guide for alle os, der elsker at vandre og vil tage os med ud på nogle fantastiske ruter på Hydra.

 

Glæd dig til nogle enestående oplevelser på Hydra med Anne.

bottom of page