top of page

Skipper, instruktør og indehaver af
Sejler Med Kvinder
Susan Sørensen

Skipper ved roret.jpg
Jeg hedder Susan Sørensen og jeg har sejlet hele livet. Faktisk er jeg født på dækket af en ombygget fiskekutter, som min far satte sejl på. Han insisterede på at slæbe min højgravide mor med på vandet på terminsdagen. Så en varm julidag i 1972, mens min mor sad på dækket og nød solen og havde et øje på min halvanden år gammel bror, der legede i en sandkasse, der om sommeren var fyldt med vand, kom jeg til verden på dækket af den sejlende kutter med skipper-far som fødselshjælper.
 
Siden har jeg sejlet både tursejlads og kapsejlads i mange forskellige bådtyper, og i de senere år er jeg blevet bidt af at være sejlerinstruktør og underviser i teoretisk duelighed. Jeg er i øvrigt også uddannet lærer og har undervist unge og voksne i rigtig mange år.
Jeg elsker at sejle! Og jeg elsker at dele ud af min viden og glæden ved at sejle. Derfor arrangerer jeg sommertogter og kurser, så du bliver klædt på og får mod til at taget roret i egen hånd og sejle ud - måske i din egen båd.
 
Min ambition er at se flere duelige kvinder sætte sejl, stå ved roret og tage skipperrollen på sig. Det giver mig den ultimative følelse af frihed at slippe fortøjningerne og mestre at stævne ud og komme sikkert frem til en ny og spændende destination. Den glæde vil jeg gerne give dig mulighed for at opleve.
bottom of page