top of page

Om
Sejler Med Kvinder

Sejler Med Kvinder er en lille sejlerskole og rejsebureau, der arrangerer sejlerkurser og sejlerferie i Danmark og udlandet. 

Sejler Med Kvinder ejes af mig, kvinde, skipper, bådejer, instruktør og underviser i teoretisk og praktisk sejlads, Susan Sørensen.

Jeg kan lære dig at sejle og jeg kan give dig glæden og oplevelsen af at kunne noget helt særligt.

Siden 2021 har jeg arrangeret kurser i praktisk duelighed i Danmark, praktisk sejlads i Grækenland og Caribien. I 2024 udkommer jeg med nogle nye spændende rejser, hvor jeg, sammen med nogle dygtige instruktører, kombinerer Sejlads & Yoga og Sejlads & Vandring i det græske øhav.
I 2024 går endnu en kæmpe sejlerdrøm i opfyldelse. Vi sætter Kurs mod Thailand, hvor vi for alvor skal sejle i eksotisk farvand. Og glæd dig til endnu en drøm i 2025, hvor sejlene sættes mellem atollerne i Fransk Polynesien.

Formålet med Sejler Med Kvinder er at motivere kvinder til at sejle - ikke bare til at tage med ud at sejle, men til at tage roret i egen hånd, tage skipperrollen på sig og mærke glæden og friheden - også selv om du er ny sejler og har meget lidt eller ingen erfaring.

Du skal være velkommen ombord.

 
bottom of page