top of page

Åh... at sejle i Caribien...

Sejler Med Kvinder har nu i to år i træk trukket kølvandsstriber mellem de dansk vestindiske øer og vi er vilde med det.

Her er der garanti for at svømme med havskildpadder, rokker, hajer og farvestrålende fisk i glasklart vand. Ankerbugterne og strandene er utrolig smukke og det turkisblå vand kan vi slet ikke få nok af. Er du tillige fascineret af historiens vingesus, så får du her en unik oplevelse.

Vi sejler mellem Tortola, Saint John, Saint Thomas og Saint Croix. Her er der også rig mulighed for at genopdage historien om Danmark som kolonimagt. Gadenavne som "Dronningens Tværgade" og "Nørregade" på Saint Thomas vidner om dansk kolonitid. Det røde fort i Charlotte Amalie og den imponerende sukkermølleruin ved Annaberg på Saint John er spændende og storslåede beviser på vores forfædres bedrifter.

Sejladsen i Caribien er primært en sejlerferie, men som altid ombord hos Sejler Med Kvinder, får du alle muligheder for at lære en masse om at sejle og blive endnu dygtigere. Alle får opgaver og indgår som en del af besætningen og har du mod på at lægge en katamaran op til en ankerbøje, så er roret dit. Turen er også helt perfekt til dig, der gerne vil prøve kræfter med sejladsen og kombinere det med en skøn ferie i et fantastisk fællesskab ombord.

Du er med ombord i uge 7 og 8 fra lørdag den 8. februar til lørdag den 22. februar 2025. (Vi flyver derud fredag den 7. februar og lander i Kastrup/Billund søndag den 23. februar).

Turen er for både nye og øvede sejlerinder, der har lyst og mod på en helt særlig oplevelse - og som vil elske både sol, sejlads, naturen, livet under overfladen og et givende og lærende fællesskab med andre kvinder.

Vi bliver 1 instruktør og 8 gaster - alle kvinder - på en stor katamaran med 4 kahytter. Her bor vi ombord på båden og alle indgår som en del af besætningen.

Uge 7 og 8, 2025:

 

Åben for tilmelding

5 pladser tilbage

bottom of page