top of page

Båden, vi sejler i,
Thailand 2024

På denne tur har vi valgt at sejle i en stor kølbåd med op til 5 kahytter og 3 badeværelser. Der er klædeskabe til vores tøj og god plads i salonen. I kabyssen er der køleskab, komfur og ovn og alt, hvad vi skal bruge af udstyr og cockpittet rummer god plads til alle. Der er også en gummibåd ombord, som vi primært bruger til landgang og en dejlig agterplatform, så det er nemt at komme i vandet, når vi bader.

Vi skal enkelte dage sejle længere stræk på op til 70 sømil og her er denne båd særdeles velegnet til at give os en sikker og skøn sejladsoplevelse. Båden har gode sejleregenskaber, der betyder, at den sejler hurtig og ligger roligt i vandet. 

Vi er oftest alle nye ansigter for hinanden, når vi påmønstrer, men vi kommer meget hurtigt til at lære hinanden godt at kende. Dels gennem de fælles opgaver vi har ombord og dels fordi du deler kahyt med en af de øvrige besætningsmedlemmer.

Vi har hver en kabysvagt, en rengøringsvagt og selvfølgelig opgaver, når vi sejler båden. Du får på den måde et godt indblik i livet ombord på en båd og vil opleve et unikt fællesskab, som giver os nogle enestående oplevelser.

Billederne ovenover giver dig et indtryk af den båd, vi skal sejle i.

bottom of page