top of page

S/Y Obelix

Skolenbåden, S/Y Obelix, er en Norlin 34 - 35 fod lang og 3,37 m bred Han sejler som en drøm og passer virkelig godt på sin besætning. Han er en ældre sag efterhånden, men er brølstærk, top sikret, i god form og super hyggelig.

Obelix er indrettet med 7 sovepladser, toilet, kabys (køkken), kortbord og en dejlig stor salon. Er det koldt udenfor, kan der tændes op i Refleksovnen. Cockpittet er stort og rummeligt og med cockpitteltet slået op, fungerer det som et ekstra rum i båden - især når vejret er vådt og blæsende.

Vi laver selv mad ombord på gaskomfur/-ovn eller griller på agterdækket. Der er også køleboks, så vi kan holde en ret almindelig husholdning ombord. Det er højt prioriteret, at vi spiser regelmæssigt og sundt, så energiniveauet og humøret holdes optimalt.

På Obelix kan du lære alle de basale færdigheder, du skal kunne som sejler. Og selv om Obelix er en ældre båd, har den alt det, som en moderne båd også har; Indenbords motor, elektronisk navigationsudstyr, selvstyre, rulleforstag, ankerspil, forbrugsstrøm, varme og meget mere. Det betyder, at du får lært at sejle en båd med udstyr, som din (kommende) båd sandsynligvis også vil være forsynet med.

Sikkerheden er alfa og omega ombord på S/Y Obelix. Derfor er der både redningsflåde, sikkerhedsliner, brandslukkere og alle de foranstaltninger, der gør, at sikkerheden er i top ombord. Men sikkerhed er ikke kun udstyr ombord. Det er vigtigt, at besætningen kan håndtere udstyret, derfor er der også en fast rutinemæssig sikkerhedsbriefing, som alle kommer igennem flere gange.

bottom of page