top of page

Sejladsplan i

Fransk Polynesien 2025

Sejladsplan FP_edited.jpg

Øerne i Fransk Polynesien er nedsunkne vulkanøer med en rand af smukke koralrev og bosted for et eksotisk dyreliv.

 

Vi skal snorkle ved Coral Garden ved Taha'a, besøge en af verdens smukkeste strande, Matira Beach og se 50 nuancer af blå på Bora Bora. Hvis du vil, kan vi bestige Mont Otemanu og se dalen dækket af blomstrende hibiscus eller vi kan leje en scooter og komme rundt i det smukke og frodige landskab.

 

På Maupiti skal vi se de smukkeste laguner, hvor djævlerokkerne kommer ind på lavt vand og bliver renset af rensefisk. Djævlerokker er på trods af navnet helt ufarlige  og du kan dykke med dem og mærke, hvor bløde de er i pelsen. Vi plukker en Tiare og sætter i håret - den polynesiske nationalblomst - og spiser mango fra træerne, mens vi bestiger bjerget, Teurafaatiu. Her får vi en overvældende udsigt over hele den blå bugt og på en klar dag, kan vi se de 30 sømil til Bora Bora.

Huahine er den rolige stillehavsperle - et paradis med kilometervis af uberørt sandstrand og ankerpladser, hvor du kun kan høre det glasklare vand klukke langs skrogsiderne. Det er også her, vi kommer helt tæt på lokalbefolkningen og ægte polynesisk mad. Og måske har du mod på et flaskedyk med den lokale dykkerdronning Annie, der kan vise dig leopardrokker, sort- og hvidtippet revhajer, klovnefisk og moræner. 

Vil du med?

bottom of page